Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – پس از اتمام مرحله گروهی لیگ قهرمانان، وب سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارائه آمار فردی بازیکنان در بخش های مختلف، برترین های هر آیتم را مشخص کرده و در پایان با ارائه یک نظرسنجی، از کاربران خود درخواست کرده تا در این میان، بهترین بازیکن را انتخاب کنند.

در این میان، مهدی ترابی و لوکاس پریرا بازیکنان دو تیم پرسپولیس و فولاد در میان برترین ها دیده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترابی به دلیل ایجاد ۲۰ موقعیت گل در صدر برترین های این آیتم دیده می شود. همچنین شیمبا مهاجم فولاد با ۵۸ نبرد موفق، در میان تمام بازیکنان حاضر در لیگ قهرمانان آسیا اول شد.

سایت AFC درخصوص مهدی ترابی نوشته است: به دلیل حضور کوتاه مدت در قطر، مهدی ترابی در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۲۰ پرسپولیس را همراهی نکرد. ملی پوش ایرانی سپس به باشگاه تهرانی بازگشت و او در مرحله گروهی در فرم خوبی بود و ۲۰ فرصت برای هم تیمی های خود ایجاد کرد. او همچنین با پنج پاس گل در شش بازی، آمار خوبی از خود ثبت کرد. برای رای به ترابی اینجا را کلیک کنید و در انتهای صفحه در نظرسنجی شرکت کنید.

وب سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در توضیحی درخصوص شیمبا نوشته است: شیمبا مهاجم با سابقه فولاد با ۵۸ دوئل بالاتر از یاسین براهیمی و لوانزینیو قرار گرفت. اگر چه تیم او یعنی فولاد خوزستان از گروه خودش صعود نکرد. برای رای به شیمبا اینجا را کلیک کنید و در انتهای صفحه در نظرسنجی شرکت کنید.

وب سایت AFC همچنین اقدام به معرفی برترین گلزن این رقابت ها (مایکل اولونگا از الدحیل)، بیشترین دقت شوت (عبدالرحمان غریب از الاهلی)، بیشترین سیو (دیراج سینگ از گوا) و بیشترین دریبل موفق (یاسین براهیمی از الریان) کرده و با یک نظرسنجی از مخاطبان خود خواسته تا فرد موردعلاقه خود را در میان برترین های این بخش انتخاب کنند که در حال حاضر مهدی ترابی از بقیه جلوتر است.

برای شرکت در این نظرسنجی اینجا را کلیک کنید.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مهدی ترابی پرسپولیس پرسپولیس خبر ویژه کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC مهدی ترابی مهدی ترابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • (عکس) تشکر رونالدو از ستاره رئال برای انتخابش
  • تشکر رونالدو از ستاره رئال برای انتخابش (عکس)
  • ستاره سیتی بازیکن سال فوتبال انگلیس شد
  • برخورد صمیمانه اوسمار با بازیکن مورد علاقه‌اش در سپاهان + عکس
  • ترابی و افسوس بزرگ: کجا زدی ستاره
  • سپاهانی‌ها اورونوف را به چه روزی انداختند | تصاویری از پای زخمی ستاره پرسپولیس بعد از بازی حساس | داور حتی کارت زرد هم نداد
  • درخواست هواداران چلسی: این ستاره را نفروشید!
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • پرسپولیس و سپاهان با تساوی به رختکن رفتند